Opis
Zachowaj wilgotność mięsa: konsekwentne fasting jest kluczem do upewnienia się, że zarówno smak, jak i wilgotność mięsa są wzmocnione i utrzymywane.
Duża żarówka: ściśnij wierzch i użyj ssania, aby wchłonąć tyle soków, ile potrzeba, aby przelać indyka, szynkę, lub inne potrawy, które tworzysz, aby rozprowadzić pyszność na całej powierzchni, aby uzyskać smak, który sprowadza się do kości.
Łatwy w użyciu: nie wymaga dużego nacisku lub siły, aby móc obsługiwać te akcesoria kuchenne, aby pomóc ci dostarczyć najlepszą kolację.
Można myć w zmywarce: po łatwym użyciu umieść to narzędzie w zmywarce, a resztę naczynia obiadowe ułatwia czyszczenie za każdym razem.
11 cali długości: to sięga głęboko w twoje patelnie do pieczenia lub głębiej, aby upewnić się, że możesz dostać się do najbardziej pikantnych soków, aby nawodnić swoje mięso.
W kuchni nie ma lepszego zapachu niż dobry indyk lub szynka, podczas gdy piecze w piekarniku, parując we własnych sokach. Za każdym razem, gdy ktoś chodzi, wdychają i cieszą się zapachem nadchodzącej kolacji. Jednak, aby utrzymać to danie tak wilgotne, jak jest to potrzebne, kluczem jest utrzymanie basting. Dobry żywy baster pomaga pokryć pyszne danie aromatyczne bez wysuszania podczas gotowania. Gumowy uchwyt ułatwia trzymanie się podczas ssania niektórych soków na patelni, a następnie pozwala mu kapać po mięsie. Każdy gość przy stole będzie wdzięczny za poświęcenie się temu daniu, jeśli przychodzi czas na rozdanie porcji. Dodaj to naczynie do naczyń kuchennych, aby mięso było przyjemne i wilgotne za każdym razem.
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.