Opis
Stal nierdzewna wytrzymały ostry nakłuwacz do mięsa z igłami narzędzie kuchenne akcesoria do gotowania Tenderizing stek wołowina Dropshipping
Musi mieć niezbędne narzędzie kuchenne-zmęczony czyszczeniem rozprysków krwi i kawałków mięsa z płytki za blat kuchenny? Pozbądź się młotków mięsnych lub jastrzębi! ? Dlaczego? Ponieważ walenie powoduje, że mięso spłaszcza się niszcząc włókna mięśniowe i kolagen. Sprawienie, że mięso wygląda okropnie i rozbite. Kup teraz 21 ostrze urządzenie do rozbijania mięsa.
▶Ciesz się gotowaniem-profesjonalny tenderizer do mięsa ze stali nierdzewnej zachowuje kształt i wygląd mięsa, gdy robi mięso tenderiser knuckle, tworzy małe nawy w mięsie, aby skrócić czas gotowania nawet o 40% i pomaga utrzymać oryginalny smak i smak.
▶Nadaje się do każdego rodzaju mięsa-urządzenie do rozbijania mięsa ma bardzo ostre ostrza, które sprawiają, że idealnie nadaje się szczególnie do włóknistego mięsa, takiego jak dziczyzna, wieprzowina, wołowina, cielęcina, ptactwo, a nawet drób i ryby. Dzięki kompaktowej i lekkiej konstrukcji możesz wygodnie trzymać go w dłoni, nie męcząc mięśni nadgarstka.
▶Łatwe do czyszczenia. Łatwe i szybkie czyszczenie za pomocą szczotki do czyszczenia. Po użyciu wystarczy zanurzyć się w ciepłej wodzie z mydłem po kilku minutach i natychmiast zmyć za pomocą pędzla.
Materiał: ABS + igły ze stali nierdzewnej
Rozmiar: około 7.5*2*2 cale
Opakowanie: 1 x igła do zmiękczania mięsa
Wskazówki:
1) proszę dokładnie wyczyścić do pierwszego użycia.
2) proszę go z dala od dzieci, ponieważ igły są bardzo ostre, zapobiegają zranieniom.
3) umieść mięso na desce do krojenia, aby zapobiec uszkodzeniu ostrzy.
4) wyeliminuj kości lub odwilż do mrożonego mięsa, zanim użyjesz przedmiotu, aby zapobiec złamaniu ostrzy.
5) nie nakładaj rąk na ostrza podczas korzystania z tego przedmiotu
Recenzje
Na razie nie ma opinii o produkcie.