Description
Pięć zobowiązań
1. O marce: nazwa marki szlifierki to produkt TAIDEA.
2. O wysyłce: zobowiązujemy się wysłać go w ciągu 48 godzin, po zapłaceniu zamówienia (z wyjątkiem weekendów i świąt).
3. O obrazie: wszystkie zdjęcia produktów pochodzą z rzeczywistego obiektu.
4. O zwrocie: możesz ubiegać się o zwrot lub zwrot, ponieważ problemy z produktem i problemy logistyczne.
5. O jakości: wszystkie produkty są sprzedawane przez TAIDEA.
Cecha produktu:
1. Zastosowanie do noży kuchennych z różnych materiałów i noże ceramiczne.
2. Na noże ceramiczne, najlepsze wyniki i szybko.
3. Diament i materiał ceramiczny gwarantują wysoką wydajność i dokładny efekt ostrzenia.
4. Dokładna prowadnica kątowa i stałe ciśnienie ostrzenia zmieniają kształt idealnego ostrza.
5. Dekoracja ze stali nierdzewnej tworzy szlachetny, jasny wygląd i jest łatwa do czyszczenia.
6. Wymienna głowica ostrząca, przedłużająca żywotność produktu, ekonomiczna i ochrona środowiska.
7. Odpowiednie napięcie 100-240 VAC, 50 hzâ € Â € „60HZ.
Za pomocą wprowadzenie:
1. Najpierw upewnij się, że wyłącznik zasilania ostrzenia jest odłączony; Następnie podłącz adapter i zasilacz; Ostatni włącz przełącznik ostrzenia.
2. Do ostrzenia metody
Włóż nóż do lewego rowka do ostrzenia; Wyostrzyć 3-8 sekund od pięty noża do końcówki z jednolitą prędkością (4-6 sekund na metalowa do noży, 6-8 sekund na nóż ceramiczny). Proszę wyostrzyć nóż zgodnie z kształtem ostrza i nie używaj zbyt dużej siły. Włóż nóż do prawego rowka do ostrzenia w ten sam sposób (patrz zdjęcie 3 i zdjęcie 4). Aby zapewnić wytrzymałość ostrza, nóż powinien być zaostrzony za pomocą zwojów w lewym i prawym rowku do ostrzenia.
(1) ostrzenie zgrubne
A. Gruba część do ostrzenia jest pokazana na rysunku 5, oznaczona â € â € â € â € â € â, proszę odnieść się do metody ostrzenia.
B. Część do ostrzenia oarse służy do umieszczania pierwszej krawędzi noża i naprawy poważnie uszkodzonych noży.
(2) dokładne honowanie
A. Drobna część do honowania jest pokazana na rysunku 5, oznaczona  €  €  €  € ™, Zapoznaj się z metodą ostrzenia.
Reviews
There are no reviews yet.